Veneet

Veneturva äkillisten vahinkojen varalle

Veneturva on vakuutusyhtiön takaama, laajennettu turva veneen korjauskustannusten hallinnointiin. Turvan tarkoitus on avustaa korjauskustannuksissa, jotka aiheutuvat turvaan kuuluvien komponenttien äkillisistä ja ennalta-arvaamattomista rikkoutumisista.

​Asiakkaalle veneturva antaa varmuutta ja turvaa ja ongelmatilanteissa valmiin toimintamallin: rikkoutumiseen liittyvät yhteydenotot ohjataan korvauspalveluumme joka ohjeistaa jatkotoimenpiteet.

Myyjäliike voi turvan avulla pienentää omaa jälkikuluriskiään ja kasvattaa palvelumyyntiään.

Veneturvia on niin pienille kuin isoillekin veneille, sekä sisäperä- että perämoottoreille. Turva voidaan myöntää veneelle, joka on alle 10-vuotias ja koneella ajettu alle 1.000 tuntia. Turvan voi hankkia venettä ostaessaan tai huoltoliikkeestä talvikauden aikana. Turvan voi ostaa jopa kolmeksi vuodeksi (36 kk / 300 tuntia):

 • ​6 kk / 50 tuntia
 • 12 kk / 50 tuntia
 • 12 kk / 100 tuntia
 • 24 kk / 200 tuntia
 • 36 kk / 300 tuntia

Veneturvan kattavuuteen kuuluvat nimetyt osat seuraavista kokonaisuuksista:​

 • Moottori
 • Voitelujärjestelmä
 • Jäähdytysjärjestelmä
 • Polttoainejärjestelmä
 • Vaihteisto
 • Vetolaitteisto
 • Ohjaus
 • Aggregaatti
 • Säätimet
 • Sähköiset osat
 • Power trim & tilt
 • Elektroninen polttoaineen ruiskutus
 • Generaattori

Maksimikorvaussumma turvajakson aikana vaihtelee konetehon mukaan – yli 351 hv moottoreissa maksimikorvaus on jopa 30.000 €:

Teho Max korvaus (€)
9-30 hv 2 500
31-50 hv 3 500
51- 100 hv 7 500
101-150 hv 10 000
151-250 hv 25 000
251-350 hv 25 000
351-1500 hv 30 000

 

Ota yhteyttä

Miksi valita InSure Groupin turvatuotteet

Avoin ja luotettava kumppani

Dataan pohjautuva liiketoiminnan kehittäminen on meille tärkeää. Raportoinnilla tähtäämme tukemaan turvamyyntinne ja asiakaskokemuksen kehittämistä.

Turvat nykyajan tarpeisiin

Laajin tekniikkaturvamme kattaa tehtaalla asennetut mekaaniset ja sähköiset osat, sisältäen myös sähkö-ja hybrikomponentit sekä akkuturvan.

Korjauskulut eivät yllätä

Meille on tärkeää kustannustehokas ja tasalaatuinen korjausprosessi, jotta turvatun ajoneuvon ja asiakkaan matka pääsee jatkumaan sujuvasti.

Olemme alamme vakuuttavin

InSure Group Oy:n tekniikkaturvat ovat auttaneet ajoneuvojen korjauskustannusten hallinnoinnissa jo yli 15 vuoden ajan. Valikoimassamme on turvatuotteita, joissa maksimikorvaus ajoneuvon arvo tai 100.000 euroa.

Korjaamolta saamamme tiedon mukaan moottori pyörii todella ”kevyesti”. Vianetsinnän jälkeen todettiin, että jakohihnasta puuttuu hampaita, eivätkä nokka-akselit pyöri ollenkaan. Korvausta tästä rikkoutumisesta maksettiin
5600 €.

Ajoneuvon korkeapainepumppu rikkoutui pumpun sisäisen vian vuoksi. Ajoneuvoon vaihdettiin uusi korkeapainepumppu, tiiviste ja polttonesteputket. Korjaus maksoi 1652,13 euroa.

Vaikka vahingot olivat mittavia, valtaosa tulee katetuksi vakuutuksilla, sekä tekniikkaturvalla että pienempi osa kattavasta kaskovakuutuksestani, tuli tästä kokemuksesta hyvä olo, koska kaikki mukana olleet ovat olleet erittäin avuliaita ja tehneet ennen kokematonta ja hienoa työtä! Suuret kiitokset vielä kaikille!

Ajoneuvo oli sammunut ajosta ja hinattu korjaamolle. Korjaamolla todettiin polttoainepumpun olevan rikkoutunut. Polttoainepumpun vaihdosta korvattiin 608,80 €.

Insure Group - alansa vakuuttavin Hanki turvatuotteet vaivattomasti

Insure Groupilta saat lisäturvaa esim. tehdastakuun jatkoksi. Voit olla myös ostamassa autoa ja haluat pienentää taloudellista riskiä mahdollisen rikkoutumisen varalta. Tai haluat vauhdittaa autosi myyntiä ja tarjoat ostajalle turvan osana kauppaa?

Tutustu turvatuotteisiimme ja hanki tarvitsemasi verkkokaupastamme.

Verkkokauppa

Taloudellista turvaa asuntokaupan jälkeiselle ajalle

Kauppaturva-piilovirhevakuutus on ainoa Suomessa asunnon tai kiinteistön myyjälle tarjolla oleva vakuutus piilovirheiden varalta. Vakuutuksen myöntämisen edellytyksenä on Raksystemsin suorittama kartoitus.

Tutustu

Hanki rallivakuutus – ja voit keskittyä kisaamiseen

Rallivakuutus toimii kansainvälisen Allianz-vakuutusyhtiön vakuutusedustajana, vakuuttaen kilpailukalustonne niin radalle kuin ralliin. Useat kansalliset ja kansainväliset huippukuljettajat ja -teamit ovat luottaneet tarjoamiimme palveluihin jo yli vuosikymmenen ajan.

Tutustu

Ajoneuvot

Turvatuotteita uusille ja käytetyille ajoneuvoille

Piilovirhevakuutus

Vakuutus luo taloudellista turvaa asunnon tai kiinteistön myyjälle.

Rallivakuutus

Vakuutamme kilpailukalustonne niin radalle kuin ralliin.

Turvaa yli kilometrirajojen – taso 4 suojaa ikäviltä yllätyksiltä

Tekniikkaturva Taso 4 on saatavilla alle 8-vuotiaille autoille, joilla on ajettu alle 160,000 km.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.