Sattuiko autollesi
vahinko?

  1. Ota yhteyttä korvauspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla. Palvelemme arkisin klo 9-16. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön.
  2. Kerro rekisterinumerosi, kuvaile vika ja jätä yhteystietosi.
  3. Ohjeistamme korjaustoimenpiteet.

Jos tarvitset hinausauton palveluja, otathan yhteyttä vakuutusyhtiöösi – kaskovakuutukseen sisältyy yleensä auton hinaaminen lähimmälle korjaamolle.

Autokorjaamot

Täytä vahinkoilmoitus

Kauppaturva – piilovirhevakuutus

Täytä vahinkoilmoitus

Kodinkoneturva

Täytä vahinkoilmoitus

Tutustu usein
kysyttyihin kysymyksiin

UKK

Korjaamolta saamamme tiedon mukaan moottori pyörii todella ”kevyesti”. Vianetsinnän jälkeen todettiin, että jakohihnasta puuttuu hampaita, eivätkä nokka-akselit pyöri ollenkaan. Korvausta tästä rikkoutumisesta maksettiin
5600 €.

Ajoneuvon korkeapainepumppu rikkoutui pumpun sisäisen vian vuoksi. Ajoneuvoon vaihdettiin uusi korkeapainepumppu, tiiviste ja polttonesteputket. Korjaus maksoi 1652,13 euroa.

Asiakas ilmoitti, että vaihteisto nykii eikä vaihda 1. Ja 3. Vaihteille ollenkaan. Korjaamo tutki vian ja totesi ajoneuvon mekatroniikan olleen rikkoutunut. Korjaus maksoi 2028 €, joka korvattiin kokonaisuudessaan.

Ajoneuvo oli sammunut ajosta ja hinattu korjaamolle. Korjaamolla todettiin polttoainepumpun olevan rikkoutunut. Polttoainepumpun vaihdosta korvattiin 608,80 €.

Ajoneuvon hehkun merkkivalo syttyi ja auto sammui. Ajoneuvo hinattiin korjaamolle, jossa todettiin ruiskupumpun nokka-akselin rikkoutuneen. Tästä johtuen metallisilppua oli päässyt koko polttoainejärjestelmään. Osa osista vaihdettiin uusiin ja osa B-osiin. Järjestelmä ja polttoainetankki puhdistettiin ja huuhdeltiin. Vahingosta korvattiin 4029,80 €.

Erittäin sujuvaa toimintaa kaiken kaikkiaan. Suosittelen palveluanne ehdottomasti. Selkeät toimintaohjeet sekä nopeat vastaukset esiin tulleisiin ongelmiin.