Turvaa matkasi – Taso 4: ei kilometrirajaa, voimassa jopa kaksi vuotta


Oletko valmis tutustumaan autoilusi uuteen turvaverkkoon? Tekniikkaturva Taso 4 on suunniteltu pitämään sinut ja autosi turvassa odottamattomien rikkoutumisten varalta. Tämä turva on saatavilla kaikille alle 8-vuotiaille autoille, joilla on ajettu alle 160,000 km.

Tekniikkaturva Taso 4 tarjoaa kattavan suojan äkillisille ja ennalta arvaamattomille rikkoutumisille. Voit valita suojan kestoksi joko 12 kuukautta tai 24 kuukautta. Mikä parasta, tässä tuotteessa ei ole kertakorvausrajaa – maksimikorvauksena on joko ajoneuvon arvo tai jopa 100,000 €. Eikä siinä kaikki, turvassa ei ole myöskään rajoitettu ajokilometrejä. Nämä tekevät tästä turvasta erittäin houkuttelevan vaihtoehdon.

Turvaa ja mielenrauhaa. Taso 4

Vaikka yleensä kuluvat osat eivät kuulu turvan piiriin, Tekniikkaturva Taso 4:ssä olemme ottaneet askeleen pidemmälle. Tämän turvan myötä tiettyjen kuluvien komponenttien ja kokonaisuuksien, kuten alustan osien, laturin, vesipumpun, vauhtipyörien, kytkimen ja vetonivelten, kuluminen osan rikkoutumisen yhteydessä kuuluu turvaan – nämä kuitenkin ajokilometrit huomioiden. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia vieläkin laajemmasta mielenrauhasta tien päällä. Katso koko kattavuuslistaus tästä.

Valitsemalla Tekniikkaturva Taso 4:n, valitset turvan, joka kannustaa sinua nauttimaan autoilusta ilman huolia. Se on suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi, tarjoten rauhaa ja turvaa niin lyhyille matkoille kuin seikkailuillekin kauempana. Älä anna odottamattomien rikkoutumisten hidastaa menoa.

Verkkokaupassamme on käytössä kaikki yleiset maksutavat ja lisäksi Walley-lasku, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun esim. 12 kk:n ajalle.

Klikkaa hankkimaan tekniikkaturva Taso 4 verkkokaupastamme:

Hanki Turva