Kannattavampaa vaihtoautokauppaa ja huolettomuutta loppukäyttäjälle

Tekniikkaturva avustaa ajoneuvon korjauskustannuksissa, jotka aiheutuvat ennalta arvaamattomista rikkoutumisista. Ajoneuvon loppuasiakkaalle turvatuotteet tarjoavat selkeän toimintamallin, kun rikkoontuminen yllättää ja myyjäliikkeelle se tarkoittaa kannattavaa liiketoimintaa. Turvatuotteemme ovat räätälöitävissä aina myyjäliikkeiden tarpeiden mukaan.

Vahingon sattuessa

Täytä ilmoitus tai jätä yhteydenottopyyntö.
Korvauspalvelumme antaa ohjeet toimenpiteisiin.

Vahinkoilmoitus

Pyydä tarjous

Etkö löytänyt sinulle sopivaa ratkaisua. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeestasi ja etsimme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Pyydä tarjous

InSure Group tarjoaa kattavuudeltaan erilaisia ajoneuvojen tekniikkaturvia. Koska toimimme yhteistyössä isojen eurooppalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa pystymme tuottamaan myös täysin uusia tai tarvittaessa räätälöityjä vakuutustuotteita, esim. erikoisautojen kuljetuksiin tai kilpa-autoille, tarpeidesi mukaan.

Miksi valita InSure Groupin turvatuotteet

Avoin ja luotettava kumppani

Dataan pohjautuva liiketoiminnan kehittäminen on meille tärkeää. Raportoinnilla tähtäämme tukemaan turvamyyntinne ja asiakaskokemuksen kehittämistä.

Turvat nykyajan tarpeisiin

Laajin tekniikkaturvamme kattaa tehtaalla asennetut mekaaniset ja sähköiset osat, sisältäen myös sähkö-ja hybrikomponentit sekä akkuturvan.

Korjauskulut eivät yllätä

Meille on tärkeää kustannustehokas ja tasalaatuinen korjausprosessi, jotta turvatun ajoneuvon ja asiakkaan matka pääsee jatkumaan sujuvasti.

Olemme alamme vakuuttavin

InSure Group Oy:n tekniikkaturvat ovat auttaneet ajoneuvojen korjauskustannusten hallinnoinnissa jo yli 15 vuoden ajan. Valikoimassamme on turvatuotteita, joissa maksimikorvaus ajoneuvon arvo tai 100.000 euroa.

Korjaamolta saamamme tiedon mukaan moottori pyörii todella ”kevyesti”. Vianetsinnän jälkeen todettiin, että jakohihnasta puuttuu hampaita, eivätkä nokka-akselit pyöri ollenkaan. Korvausta tästä rikkoutumisesta maksettiin
5600 €.

Ajoneuvon korkeapainepumppu rikkoutui pumpun sisäisen vian vuoksi. Ajoneuvoon vaihdettiin uusi korkeapainepumppu, tiiviste ja polttonesteputket. Korjaus maksoi 1652,13 euroa.

Vaikka vahingot olivat mittavia, valtaosa tulee katetuksi vakuutuksilla, sekä tekniikkaturvalla että pienempi osa kattavasta kaskovakuutuksestani, tuli tästä kokemuksesta hyvä olo, koska kaikki mukana olleet ovat olleet erittäin avuliaita ja tehneet ennen kokematonta ja hienoa työtä! Suuret kiitokset vielä kaikille!

Asiakas ilmoitti, että vaihteisto nykii eikä vaihda 1. Ja 3. Vaihteille ollenkaan. Korjaamo tutki vian ja totesi ajoneuvon mekatroniikan olleen rikkoutunut. Korjaus maksoi 2028 €, joka korvattiin kokonaisuudessaan.

Ajoneuvo oli sammunut ajosta ja hinattu korjaamolle. Korjaamolla todettiin polttoainepumpun olevan rikkoutunut. Polttoainepumpun vaihdosta korvattiin 608,80 €.

Ajoneuvon hehkun merkkivalo syttyi ja auto sammui. Ajoneuvo hinattiin korjaamolle, jossa todettiin ruiskupumpun nokka-akselin rikkoutuneen. Tästä johtuen metallisilppua oli päässyt koko polttoainejärjestelmään. Osa osista vaihdettiin uusiin ja osa B-osiin. Järjestelmä ja polttoainetankki puhdistettiin ja huuhdeltiin. Vahingosta korvattiin 4029,80 €.

Erittäin sujuvaa toimintaa kaiken kaikkiaan. Suosittelen palveluanne ehdottomasti. Selkeät toimintaohjeet sekä nopeat vastaukset esiin tulleisiin ongelmiin.