Autollesi lisäturvaa Syötä henkilö- tai pakettiauton tiedot ja löydä sopiva lisäturva!

Huoletonta ajoa ja turvattuja kilometrejä

Tiesithän, että uusilla ajoneuvoilla on valmistajan myöntämä tehdastakuu, joka päättyy aikanaan. Tekniikkaturva on suunniteltu käytetyn auton ostajalle taloudelliseksi turvaksi. Turvalla pienennät taloudellista riskiä yllättävien korjauskulujen ilmaantuessa. Turvatuotteemme sopivat myös veneille sekä hyötyajoneuvoille.

Huolettomia kilometrejä Näin yksinkertaista se on

Haluamme tarjota asiakkaillemme mutkatonta palvelua ja sen vuoksi olemme tehneet ostoprosessista mahdollisimman suoraviivaisen. Tutustu turvatuotteisiimme, valitse sopiva Turva, maksa se ja käy katsastusasemalla kuntotarkastuksessa (sisältyy hintaan). Katsastusasema lähettää tarkastuksen automaattisesti meille, jonka jälkeen Turvasi astuu voimaan. Huomioithan, että Turva määrittyy kuntotarkastuksessa merkittyjen ajokilometrien mukaan.

Kuntotutkimus

Varaa kuntotutkimus A- tai K1-katsastuksesta. Raportti toimitetaan meille automaattisesti.

A-katsastusK1-Katsastus

Pyydä tarjous

Etkö löytänyt sinulle sopivaa ratkaisua? Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeestasi ja etsimme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Pyydä tarjous

Lisäturvan ostovinkkejä

Mitä kannattaa ottaa huomioon lisäturvaa hankkiessa. Tutustu vinkkeihin ja vertaile turvatuotteita.

Tutustu vinkkeihin

Miksi valita InSure Groupin turvatuotteet

Avoin ja luotettava
kumppani

Tavoitteenamme on olla aina luottamuksesi arvoinen kumppani.

Turvat nykyajan
tarpeisiin

Laajin tekniikkaturvamme kattaa tehtaalla asennetut mekaaniset ja sähköiset osat, sisältäen myös sähkö-ja hybrikomponentit.

Tehokas korjaaminen vahingon sattuessa

Ajoneuvon rikkoontuminen tapahtuu aina yllättäen. Meille on tärkeää, että asiakkaan ja auton matka pääsee jatkumaan sujuvasti.

Olemme alamme vakuuttavin

InSure Group Oy:n tekniikkaturvat ovat auttaneet ajoneuvojen korjauskustannusten hallinnoinnissa jo yli 15 vuoden ajan. Saatavilla on turvatuotteita, joissa maksimikorvaus ajoneuvon arvo tai 100.000 €. 

Korjaamolta saamamme tiedon mukaan moottori pyörii todella ”kevyesti”. Vianetsinnän jälkeen todettiin, että jakohihnasta puuttuu hampaita, eivätkä nokka-akselit pyöri ollenkaan. Korvausta tästä rikkoutumisesta maksettiin
5600 €.

Ajoneuvon korkeapainepumppu rikkoutui pumpun sisäisen vian vuoksi. Ajoneuvoon vaihdettiin uusi korkeapainepumppu, tiiviste ja polttonesteputket. Korjaus maksoi 1652,13 euroa.

Vaikka vahingot olivat mittavia, valtaosa tulee katetuksi vakuutuksilla, sekä tekniikkaturvalla että pienempi osa kattavasta kaskovakuutuksestani, tuli tästä kokemuksesta hyvä olo, koska kaikki mukana olleet ovat olleet erittäin avuliaita ja tehneet ennen kokematonta ja hienoa työtä! Suuret kiitokset vielä kaikille!

Ajoneuvo oli sammunut ajosta ja hinattu korjaamolle. Korjaamolla todettiin polttoainepumpun olevan rikkoutunut. Polttoainepumpun vaihdosta korvattiin 608,80 €.

Erittäin sujuvaa toimintaa kaiken kaikkiaan. Suosittelen palveluanne ehdottomasti. Selkeät toimintaohjeet sekä nopeat vastaukset esiin tulleisiin ongelmiin.