Insure Group Oy

Katkiluodonkatu 8, 24100 Salo
Palvelemme arkisin 9-16

Meiltä saat lisäturvaa tehdastakuun jatkoksi ja avuksi korjauskustannuksiin, jotka johtuvat ajoneuvosi yllättävästä rikkoontumisesta. Tutustu tuotteisiimme verkkokaupastamme tai ota yhteyttä ja kerro meille tarpeestasi. Etsimme juuri sinulle sopivan ratkaisun!

Mobiilipuheluhinnat operaattorikohtainen matkapuhelinmaksu. Nauhoitamme puhelut liiketapahtumien todentamiseksi, asiakkaan kanssa käydyn keskustelun sisällön varmentamiseksi vakuutus- ja korvaustoiminnoissa sekä asiakaspalvelun laadun kehittämiseksi.

Ota yhteyttä
Vahinkoilmoitus

Laskutustiedot

InSure Group Oy:lle lähetetyssä korjaamolaskussa tulee olla näkyvillä auton rekisteritunnus ja/tai vahinkonumero.

Laskutus ja reskontra laskutus@insuregroup.fi
Laskuja voi lähettää myös sähköpostitse 21427724@scan.netvisor.fi

 

Verkkolaskut

Verkkolaskutusosoite: 003721427724
Verkkolaskuoperaattori: Maventa
Operaattorin välittäjätunnus: 003721291126

Tutustu usein
kysyttyihin kysymyksiin

UKK

Insure Group - Alansa vakuuttavin Tekniikkaturvaa jo yli 15 vuoden ajan

InSure Group Oy:n tekniikkaturvat ovat auttaneet ajoneuvojen korjauskustannusten hallinnoinnissa jo yli 15 vuoden ajan.

Haluamme olla reilu kumppani ja samaa odotamme kumppaneiltamme. Reilu kumppanuus muodostuu mielestämme hyvästä asenteesta, avoimuudesta, luottamuksesta ja kunnioituksesta kaikkia osapuolia kohtaan. Edellä mainitut asiat näkyvät myös meidän arvoissamme, jotka ohjaavat meidän päivittäistä tekemistämme: Asiakas tärkein, Vastuu, Kehittyminen.

InSure Group Oy on rekisteröity Finanssivalvontaan (rekisteritunnus 446171). Edustamillamme vakuutusyhtiöillä on toimiluvat markkina-alueellamme. Toimiessamme virallisena vakuutusedustajana sopimuksemme edellyttävät meiltä vuotuista liiketoiminnan vastuuvakuutusta, joka on turvana myös asiakkaillemme mahdollisissa ääritilanteissa.

Markkinoiden korkein enimmäiskorvaus InSure Groupin yhteistyökumppaniksi

Tuotteemme on vakuutusyhtiön takaama.

Tekniikkaturva on laajennettu turva asiakkaasi hyväksi auton korjauskustannusten hallinnointiin. Samalla se pienentää omia jälkimarkkinointikulujasi ja antaa mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseesi reklamaatioiden sijaan.

InSure Group tarjoaa kattavuudeltaan eri tasoisia turvia ja tarvittaessa voidaan räätälöidä turva tarpeiden mukaan. Hallinnoimme vuodessa yli 11.000:ta turvaa ja olemmekin yksi johtavista toimijoista autoalalla Suomessa.​

Tekniikkaturvat tilataan ja vahinkoilmoitukset tehdään omassa järjestelmässämme. Tämä mahdollistaa myös nopean kehitystyön, mm. rajapintojen osalta.

Meille on tärkeää, että yhteistyö hyödyttää molempia osapuolia. Meille tärkeää on olla reilu ja luotettava kumppani, avoin ja monipuolinen raportointi tähtää jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Laitetaan turva-asiat kuntoon

Mikko Hägerström

mikko.hagerstrom@insuregroup.fi
040 5813 880