Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan yleiset ehdot sekä tilaus- ja toimitusehdot InSure Group Oy

Yleiset ehdot

Tuotteemme tilaamalla ja käyttämällä insuregroup.fi-verkkokauppaa, sitoudut näihin ehtoihin, jotka Asiakkaan (yksityishenkilö tai yritys) on luettava kokonaisuudessaan. Lisäksi Asiakas on velvollinen tutustumaan Tekniikkaturvan omiin ehtoihin, jotka löytyvät verkkosivuiltamme https://insuregroup.fi/ehdot. Tämä on tilaamisen edellytys.

Mikäli Tekniikkaturvan ehdot eroaisivat joltain osin näistä Verkkokaupan tilaus- ja toimistusehdoista, sovelletaan tilanteeseen niiltä osin Tekniikkaturvan ehtoja.

Tilaus muodostaa sopimuksen, jota sekä Asiakas että Insure Group Oy (2142772-4, myöhemmin Myyjä) sitoutuvat noudattamaan.

InSure Group Oy ei takaa verkkokaupan keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa, sillä palvelussa saattaa esiintyä katkoja. InSure Group Oy ei vastaa verkkokaupan käyttöön liittyvistä vahingoista.

Laadittu 28.12.2023.

1. Myyjä

Yritys: Insure Group Oy
Y-tunnus:2142772-4
Osoite: ​​Katkiluodonkatu 8, 24100 Salo
Puhelin: 020 746 3900
Sähköposti: info@insuregroup.fi

Verkkokaupassa myydään tuotteita, joiden kuluttajasuojalain mukainen Myyjä on InSure Group Oy

2. Tuotteet ja niiden tarkempi kuvaus

Verkkokauppamme tarjoaa seuraavia tuotteita:

Tekniikkaturva:

Tekniikkaturva on InSure Group Oy:n myöntämä laajennettu turva ajoneuvollesi tai veneelle. Tekniikkaturvan tarkoitus on avustaa ajoneuvosi tai veneesi korjauskustannuksissa, jotka aiheutuvat Tekniikkaturvaan kuuluvien komponenttien äkillisistä ja ennalta arvaamattomista rikkoutumisista. Tekniikkaturvaa ei ole tarkoitettu nostamaan ajoneuvosi arvoa vaihtamalla käytetyt osat uusiin. Tekniikkaturvaan ei voida sisällyttää ajoneuvosi kaikkia komponentteja, tutustu siksi huolellisesti Tekniikkaturvatodistukseen ja Tekniikkaturvan ehtoihin.

3. Sopimuksen tarkoitus

Sopimuksen tarkoitus on määritellä Myyjän tarjoaman tuotteen tarkempi sisältö, ja siihen liittyvät ehdot, sekä verkkokaupan yleiset ehdot, jotka sitovat sekä Myyjää että Asiakasta. Tämä sopimus määrittelee molempien osapuolten vastuut ja tilaukseen liittyvät ehdot. Myyjä ja asiakas sitoutuvat täyttämään omat velvollisuutensa ja kunnioittamaan tässä sopimuksessa mainittuja tilaus- ja toimitusehtoja.

4. Tilaaminen

Verkkokaupasta tilaaminen:

  1. Asiakas tutustuu turvatuotteisiin
  2. Asiakas valitsee sopivan tuotteen ja tekee tilauksen ostamalla tuotteen verkkokaupasta, ja maksamalla sen myöhemmin esitettyjen maksuehtojen mukaisesti
  3. Asiakas varaa ajan kuntotarkastukseen A- tai K1 -katsastusasemalla.
  4. Turvan voimassaoloaika alkaa heti tarkastuksen jälkeen, samana päivänä. Tällöin kirjataan myös ajoneuvolla ajetut kilometrit.
  5. Asiakas saa Myyjältä ostamansa tuotteen eli turvatodistuksen

Asiakkaan (yksityishenkilön) tulee olla täysi-ikäinen ja täysivaltainen.

Yrityksen puolestaan täytyy olla kauppa- tai yhdistysrekisteriin rekisteröitynyt ja yrityksen edustajalla täytyy olla oikeus edustaa yritystä.

Asiakkaan syöttämien henkilö-, osoite- ja laskutustietojen täytyy olla ajantasaisia ja oikeita. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi Myyjälle muuttuneista tiedoista, mikäli niillä on vaikutusta laskutukseen tai tuotteen toimittamiseen.

5. Turvan kohde

Turva on ajoneuvokohtainen. Mikäli myyt ajoneuvosi yksityiselle henkilölle, siirtyy jäljellä oleva turvajakso ajoneuvon mukana uuden laillisen omistajan hyväksi. Muista ilmoittaa omistuksen vaihtumisesta Insure Groupille (puh. 020 746 3900 tai info@insuregroup.fi).

Huomioithan, että turvajakso voi siirtyä ainoastaan uudelle yksityiselle omistajalle, ei kaupalliselle toimijalle.

6. Turvan voimassaoloalue

Turva on voimassa manner-Euroopan alueella 60 päivän ajan.

7. Toimitusehdot/tilauksen käsittelyehdot

Tilaukset käsitellään asiakaspalvelussamme ajoneuvon tarkastusta seuraavien kahden vuorokauden aikana (arkipäivisin). Kun tilaus on käsitelty, asiakas saa sähköpostitse vahvistuksena turvatodistuksen sekä turvan ehdot.

8. Kaupan purkaminen

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus purkaa tilaus tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Mikäli Asiakas ei ole perunut kuntotarkastusaikaa K1 tai A-katsastuksessa ennen tarkastusajan alkamista, veloitetaan asiakkaalta tarkastuksen hinta 69 € (sis. alv 24 %).

Mikäli tuotteeseen liittyy muita kustannuksia, joihin liittyvä työ on jo aloitettu tai suoritettu, veloitetaan kyseinen työn osuus asiakkaalta kokonaisuudessaan.

Purkutilanteessa asiakkaan tulee ensin olla yhteydessä myyjään sähköpostitse:

info@insuregroup.fi tai puhelimitse 020 746 3900 (arkisin klo 9-16).

Kaupan purussa maksu palautetaan tilauksessa käytetylle maksutavalle, mikäli kaupan purkuehdot täyttyvät. Asiakas saa maksamansa summan takaisin käyttämälleen maksutavalle 7 arkipäivän sisällä siitä, kun myyjä on käsitellyt kaupan purun asianmukaisesti.

InSure Group Oy pidättää oikeuden kaupan purkuun yksipuolisesti ja ilmoitusluontoisesti, mikäli tarkastuksessa selviää jotakin poikkeavaa, jonka Myyjä katsoo olevan Tekniikkaturvan ehtojen vastaista. Myyjän purkaessa kaupan yksipuolisesti, mutta tarkastuksessa selvinneisiin seikkoihin vedoten, myyjä vastaa ajoneuvon tarkastusmaksusta.

9. Maksupalveluehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

10. Walley Lasku/ Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Norion Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: InSure Group Oy:n verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty InSure Group Oy:n verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Norion Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja: https://www.norionbank.fi/tietoja-yrityksesta/norion-bank-group-fi/tuotemerkit

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

11. Verkkokaupan immateriaalioikeudet

Verkkokaupan sisältö (kuvat, tekstit, tuotetiedot, tavaramerkit, videot, logot ja taulukot) ovat Myyjän tai sen yhteistyökumppanien tekijänoikeuksilla suojaamia. Niiden luvaton käyttö ja kopiointi on kielletty. Immateriaalioikeuksiin sovelletaan Suomen lakia.

12. Sopimuksen voimassaoloaika

Sopimus- ja asiakassuhde astuu voimaan tämän sopimuksen hyväksymishetkestä, eli hetkestä jolloin Asiakas tekee tilauksen verkkokaupan kautta ja maksaa tuotteen. Tekniikkaturva astuu voimaan välittömästi tarkastuksen jälkeen, mikäli tarkastuksessa ei selviä jotakin normaalista poikkeavaa, joka estäisi Myyjää myöntämästä turvaa kyseiselle Asiakkaalle.

Sopimus- ja asiakassuhde päättyvät Asiakkaan ostamasta turvasta ja auton kilometreistä riippuen 12-24 kk:n jälkeen ja/tai 20 000 – 40 000 km jälkeen.

13. Tietosuoja

Tilauksen valmistaminen, käsitteleminen ja toimittaminen saattavat vaatia myyjältä henkilötietojen käsittelyä, joka toteutetaan aina kulloinkin voimassa olevan tietosuojaselosteen mukaisesti, ja jonka Asiakas hyväksyy. Nämä ehdot ja Tietosuojaseloste yhdessä muodostavat sopimuksen henkilötietojen käsittelystä.

Myyjä säilyttää kaikkia Asiakkaan antamia tietoja kattavilla tietoturvatoimenp iteillä. Tietojen tallennus ja käsittely tapahtuu turvalliseksi tunnettujen palveluntarjoajien kautta, tietoja suojataan tarkkaan rajatuilla pääsyoikeuksilla ja niitä käsitellään vain siinä tarkoituksessa, jota varten ne on kerätty. Kaikkia tietoja käsitellään aina luottamuksella.

Myyjä sitoutuu varmistamaan tietoturvansa yleisesti hyväksytyllä tavalla, luotettavasti ja tekee tarvittavat toimet estääkseen kolmansien osapuolten luvattoman pääsyn tietojärjestelmiinsä asianmukaisin teknisin ratkaisuin. Myyjä ei kuitenkaan takaa täydellistä tietoturvaa.

14. Ylivoimainen este

Ylivoimainen este on ennalta arvaamaton tapahtuma, joka estää tai tekee kohtuuttoman vaikeaksi Myyjän sopimusvelvoitteiden täyttämisen määräajassa. Tällaisia tapahtumia ovat sota, kapina, luonnonmullistus, yleinen energianjakelun keskeytyminen tai poikkeuksellisen laaja tietoliikenneyhteyksien toimimattomuus, tulipalo, lakko, saarto tai muu yhtä merkittävä ja epätavallinen sopijapuolista riippumaton syy. Myyjän on viipymättä ilmoitettava Asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä ja sen vaikutuksista sekä ylivoimaisen esteen päättymisestä.

15. Muuta

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Sopimusta ja sitä koskevien ehtojen tulkintaa tai täytäntöönpanoa koskevat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse. Mikäli asia ei ratkea sopimalla, asian ratkaisee käräjäoikeus ensimmäisenä oikeusasteena.