Takuu päättymässä – tekniikkaturva uudenveroisten autojen omistajille

Tekniikkaturva Taso 5 tarjoaa kattavan suojan uudenveroisten autojen äkillisiin ja ennalta arvaamattomiin rikkoutumisiin varmistaen, että auto pysyy liikkeellä ja toimintakunnossa ilman odottamattomia kustannuksia. Turva on on saatavilla autoille, jotka ovat alle viisi vuotta vanhoja ja joilla on ajettu alle 100.000 km. Turva on loistava tuote esimerkiksi siinä vaiheessa kun tehdastakuu päättyy. Jotta turva on voimassa, on tärkeää, että auto on huollettu valmistajan ohjeiden mukaisesti, säilyttäen ajoneuvon huippukunnon.

Turvan voit hankkia valintasi mukaan yhdelle tai kahdelle vuodelle – turva on voimassa joko 12 kuukautta/ 20.000 km tai 24 kuukautta/ 40.000 km riippuen siitä, kumpi näistä ehdoista täyttyy ensin.

Taso 5 tarjoaa suojaa takuun päättymisen jälkeen

Loistava turva takuun jatkoksi

Tekniikkaturva Taso 5 kattaa tehtaalla asennetut mekaaniset ja sähköiset komponentit, tarjoten laajan suojan ja mielenrauhan autoilijoille. Tämä turva varmistaa, että voit nauttia ajoneuvosi suorituskyvystä ja luotettavuudesta ilman huolta mahdollisista odottamattomista korjauskustannuksista.

Turvan voimaantulo edellyttää ajoneuvon kuntotutkimusta, joka suoritetaan joko A-katsastuksessa tai K1-katsastusasemalla. Näin varmistetaan, että ajoneuvo täyttää Tekniikkaturva Taso 5:n laatu- ja turvallisuusvaatimukset ennen turvan voimaantuloa.

Turvassa on vahinkokohtainen korvauskatto, joka on 5.000 euroa 12 kuukauden kaudelle ja 10.000 euroa 24 kuukaudelle. Omavastuu on vahinkokohtaisesti on 100 euroa.

Tekniikkaturva Taso 5 on täydellinen ratkaisu heille, jotka arvostavat ajoneuvonsa ehtymätöntä toimintavarmuutta ja haluavat suojata itsensä taloudellisilta yllätyksiltä. Turva on suunniteltu vastaamaan vaativienkin autoilijoiden tarpeita, jotka haluavat varmistaa, että heidän arvokas ajoneuvonsa säilyttää korkean suorituskyvyn ja luotettavuuden läpi vuosien.

Verkkokaupassamme on käytössä kaikki yleiset maksutavat ja lisäksi Walley-lasku, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun esim. 12 kk:n ajalle.

Klikkaa tästä ostamaan turva ‘Taso 5’ autollesi:

Hanki Turva

Jos sinulla on sähköauto, tutustu sähköautoturvaamme tästä.