Rallivakuutus

Hanki rallivakuutus ja voit keskittyä kisaamiseen

Monen autourheiluharrastus tai jopa urahaaveet ovat päättyneet ulosajoista aiheutuneisiin taloudellisiin tappioihin. Vakuuttamalla kilpailukalustosi ja itsesi voit harrastaa turvallisin mielin ilman taloudellisia paineita.

Olemme erikoistuneet moottoriurheilun ja moottoriurheilijoiden tarpeisiin. Useat kansalliset ja kansainväliset huippukuljettajat ja –teamit ovat luottaneet tarjoamiimme palveluihin jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Vakuutamme kilpailukalustosi radalle ja ralliin, olet sitten harrastaja tai ammattilainen. Tarjoamme räätälöityjä vakuutusratkaisuja ja vakuutamme myös muita urheilun erikoisaloja. Kartoitamme tarpeesi ja teemme parhaamme löytääksemme kansainvälisiltä vakuutusmarkkinoilta sinun tarkoituksiisi parhaiten soveltuvan vakuutuksen.

Kun me vakuutamme, sinä keskityt tavoitteidesi saavuttamiseen.

KOLARI- JA PALOVAKUUTUS
Tämä vakuutustyyppi korvaa kilpa-autoosi kohdistuneita kilpailujen, harjoitusten tai testien aikaisia odottamattomia kolari- ja palovahinkoja. Vakuutus vastaa vain omasta ulosajosta aiheutuneet vahingot vakuutetun kilpa- autolle. Ulkopuolisille aiheutuneita vahinkoja vakuutus ei korvaa eikä myöskään kolmannen osapuolen aiheuttamia vahinkoja, vaikka ne kohdistuisivatkin vakuutetun ajoneuvoon. Myöskään henkilövahingot eivät kuulu kolarivakuutuksen piiriin. Niin sanotut ”rutiinihajoamiset” kuten puskurit, kulmat, helmat tms. osat, jotka vaurioituvat ilman varsinaista ulosajoa, eivät kuulu vakuutuksen piiriin.

VARASTOINTI- JA KULJETUSVAKUUTUS
Tarjoamme kilpa-autollesi siirtojen, kuljetusten ja varastoinnin aikaista vakuutusturvaa (myös tieliikennerekisteröimättömille ajoneuvoille). Vakuutus kattaa siirtojen ja lyhytaikaisten säilytysten ajat myös muualla Euroopassa.

KULJETUSKALUSTO- JA TYÖKALUVAKUUTUS
Tarjoamme vakuutusturvaa myös kuljetuskalustolle ja työkaluille kilpailumatkojen ja säilytysten ajalle mahdollisten vahinkojen varalle. Näin varmistamme täysin turvatun kilpailutoiminnan.

URHEILIJAN TAPATURMA- JA TOIMEENTULOVAKUUTUS
Kuten kilpa-autosi, myös sinä olet meille arvokas. Siksi tarjoamme myös henkilökohtaisia vakuutuksia turvaamaan mahdollisia hoitokuluja ja toimeentuloasi mahdollisen vahingon jälkeen. Vakuutus on voimassa kilpaillessasi Suomen lisäksi muualla Euroopassa ja laajalti ympäri maailman.

Haluatko lisätietoja rallivakuutuksista? Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@insuregroup.fi tai soita 044 727 3900 (arkisin klo 9-16).

Tarjous vakuutuksesta – klikkaa alta!

Miksi valita InSure Groupin turvatuotteet

Avoin ja luotettava
kumppani

Tavoitteenamme on olla aina luottamuksesi arvoinen kumppani.

Turvat nykyajan
tarpeisiin

Laajin tekniikkaturvamme kattaa tehtaalla asennetut mekaaniset ja sähköiset osat, sisältäen myös sähkö-ja hybrikomponentit.

Tehokas korjaaminen vahingon sattuessa

Ajoneuvon rikkoontuminen tapahtuu aina yllättäen. Meille on tärkeää, että asiakkaan ja auton matka pääsee jatkumaan sujuvasti.

Olemme alamme vakuuttavin

InSure Group Oy:n tekniikkaturvat ovat auttaneet ajoneuvojen korjauskustannusten hallinnoinnissa jo yli 15 vuoden ajan. Saatavilla on turvatuotteita, joissa maksimikorvaus ajoneuvon arvo tai 100.000 €. 

Korjaamolta saamamme tiedon mukaan moottori pyörii todella ”kevyesti”. Vianetsinnän jälkeen todettiin, että jakohihnasta puuttuu hampaita, eivätkä nokka-akselit pyöri ollenkaan. Korvausta tästä rikkoutumisesta maksettiin
5600 €.

Ajoneuvon korkeapainepumppu rikkoutui pumpun sisäisen vian vuoksi. Ajoneuvoon vaihdettiin uusi korkeapainepumppu, tiiviste ja polttonesteputket. Korjaus maksoi 1652,13 euroa.

Vaikka vahingot olivat mittavia, valtaosa tulee katetuksi vakuutuksilla, sekä tekniikkaturvalla että pienempi osa kattavasta kaskovakuutuksestani, tuli tästä kokemuksesta hyvä olo, koska kaikki mukana olleet ovat olleet erittäin avuliaita ja tehneet ennen kokematonta ja hienoa työtä! Suuret kiitokset vielä kaikille!

Ajoneuvo oli sammunut ajosta ja hinattu korjaamolle. Korjaamolla todettiin polttoainepumpun olevan rikkoutunut. Polttoainepumpun vaihdosta korvattiin 608,80 €.

Ajoneuvon hehkun merkkivalo syttyi ja auto sammui. Ajoneuvo hinattiin korjaamolle, jossa todettiin ruiskupumpun nokka-akselin rikkoutuneen. Tästä johtuen metallisilppua oli päässyt koko polttoainejärjestelmään. Osa osista vaihdettiin uusiin ja osa B-osiin. Järjestelmä ja polttoainetankki puhdistettiin ja huuhdeltiin. Vahingosta korvattiin 4029,80 €.

Erittäin sujuvaa toimintaa kaiken kaikkiaan. Suosittelen palveluanne ehdottomasti. Selkeät toimintaohjeet sekä nopeat vastaukset esiin tulleisiin ongelmiin.

Insure Group - alansa vakuuttavin Hanki turvatuotteet vaivattomasti

Insure Groupilta saat lisäturvaa esim. tehdastakuun jatkoksi. Voit olla myös ostamassa autoa ja haluat pienentää taloudellista riskiä mahdollisen rikkoutumisen varalta. Tai haluat vauhdittaa autosi myyntiä ja tarjoat ostajalle turvan osana kauppaa?

Tutustu turvatuotteisiimme ja hanki tarvitsemasi verkkokaupastamme.

Verkkokauppa

Taloudellista turvaa asuntokaupan jälkeiselle ajalle

Kauppaturva-piilovirhevakuutus on ainoa Suomessa asunnon tai kiinteistön myyjälle tarjolla oleva vakuutus piilovirheiden varalta. Vakuutuksen myöntämisen edellytyksenä on Raksystemsin suorittama kartoitus.

Tutustu

Hanki rallivakuutus – ja voit keskittyä kisaamiseen

Rallivakuutus toimii kansainvälisen Allianz-vakuutusyhtiön vakuutusedustajana, vakuuttaen kilpailukalustonne niin radalle kuin ralliin. Useat kansalliset ja kansainväliset huippukuljettajat ja -teamit ovat luottaneet tarjoamiimme palveluihin jo yli vuosikymmenen ajan.

Tutustu

Ajoneuvot

Turvatuotteita uusille ja käytetyille ajoneuvoille

Piilovirhevakuutus

Vakuutus luo taloudellista turvaa asunnon tai kiinteistön myyjälle.

Rallivakuutus

Vakuutamme kilpailukalustonne niin radalle kuin ralliin.

Turvaa yli kilometrirajojen – taso 4 suojaa ikäviltä yllätyksiltä

Tekniikkaturva Taso 4 on saatavilla alle 8-vuotiaille autoille, joilla on ajettu alle 160,000 km.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.