top of page

TUOTTEEMME

Tekniikkaturvan on tarkoitus avustaa ajoneuvon korjauskustannuksissa, jotka aiheutuvat ennalta arvaamattomista rikkoutumisista. Asiakkaalle turvatuotteet tarjoavat selkeän toimintamallin rikkoontumisen yllättäessä ja myyjäliikkeelle kannattavaa liiketoimintaa. Turvatuotteemme ovat räätälöitävissä aina myyjäliikkeiden tarpeiden mukaan.

Turvatuotteen kattavuus vaihtelee ajoneuvosi iän ja ajettujen kilometrien mukaan.

Autot

002-car.png
5-vuotta ja alle 100.000 km

Taso 4+ on kattavin tuotteemme. Turva kattaa tehtaalla asennetut mekaaniset ja sähköiset osat. Voimassa 12 kk tai 24 kk.

002-car.png
8-vuotta ja alle 180.000 km

Taso 4 on suosituin tuotteemme. Turva kattaa ajoneuvon tärkeimpien mekaanisten ja elektronisten alkuperäiskomponenttien lisäksi hybrid- ja sähköautoissa mm. sähköisen ajomoottorin.  Korvauskatto ajoneuvon markkinahinta tai max 100.000 €.

Voimassa 12 kk tai 24 kk

002-car.png
8-15 vuotta ja 150.000-250.000 km

Turva kattaa ajoneuvon moottorin ja voimansiirron sekä osan vaihteiston komponenteista. Voimassa 12 kk tai 20.000 km.

Hyötyajoneuvot

046-truck.png
7-vuotta ja alle 400.000 km

Turvan voi myöntää kelpoisuusehdot täyttävälle käytetylle hyötyajoneuvoille tai täysin uudelle ajoneuvolle tehdastakuun jatkoksi

Matkailuautot ja matkailuvaunut

050-caravan.png
10-vuotta ja alle 200.000 km

Turvan voi myöntää kelpoisuusehdot täyttävälle käytetylle asuntoautolle tai täysin uudelle ajoneuvolle tehdastakuun jatkoksi

035-caravan90.png
Alle 10-vuotta

Turvan voi myöntää kelpoisuusehdot täyttävälle käytetylle asuntovaunulle tai täysin uudelle vaunulle tehdastakuun jatkoksi

Moottoripyörät

005-motorbike.png
10-vuotta ja alle 100.000 km

Turvan voi myöntää kelpoisuusehdot täyttävälle käytetylle moottoripyörälle tai täysin uudelle ajoneuvolle tehdastakuun jatkoksi

Veneet

021-ferry boat.png
10-vuotta ja alle 1000 käyttötuntia

Turvan voi myöntää kelpoisuusehdot täyttävälle käytetylle tai täysin uudelle veneelle.

Kaikki turvamme ovat voimassa yksityismatkojen ajan (60 pv) EU:n alueella

Tuotteet ja kattavuudet: Testimonial

Ajoneuvo oli sammunut ajosta ja hinattu korjaamolle. Korjaamolla todettiin polttoainepumpun olevan rikkoutunut. Polttoainepumpun vaihdosta korvattiin 608,80 €.

Ajoneuvon hehkun merkkivalo syttyi ja auto sammui. Ajoneuvo hinattiin korjaamolle, jossa todettiin ruiskupumpun nokka-akselin rikkoutuneen. Tästä johtuen metallisilppua oli päässyt koko polttoainejärjestelmään. Osa osista vaihdettiin uusiin ja osa B-osiin. Järjestelmä ja polttoainetankki puhdistettiin ja huuhdeltiin. Vahingosta korvattiin 4029,80 €.

Asiakas ilmoitti, ettei ilmastointi toimi. Korjaamo tutki vian ja totesi kompressorin olleen rikkoutunut. Vakuutus korvasi rikkoutumisen, korjaus maksoi 1024,60 €.

Asiakas ilmoitti, että vaihteisto nykii eikä vaihda 1. Ja 3. Vaihteille ollenkaan. Korjaamo tutki vian ja totesi ajoneuvon mekatroniikan olleen rikkoutunut. Korjaus maksoi 2028 €, jonka vakuutus korvasi kokonaisuudessaan.

Korjaamolta saamamme tiedon mukaan moottori pyörii todella ”kevyesti”. Vianetsinnän jälkeen todettiin, että jakohihnasta puuttuu hampaita, eivätkä nokka-akselit pyöri ollenkaan. Korvausta tästä rikkoutumisesta maksettiin
5600 €.

Ajoneuvon korkeapainepumppu rikkoutui pumpun sisäisen vian vuoksi. Ajoneuvoon vaihdettiin uusi korkeapainepumppu, tiiviste ja polttonesteputket. Korjaus maksoi 1652,13 €.

Asiakas ilmoitti, ettei ilmastointi toimi. Korjaamo tutki vian ja totesi kompressorin olleen rikkoutunut. Korjaus maksoi 1024,60 €, joka korvattiin kokonaisuudessaan.

Asiakas ilmoitti, että vaihteisto nykii eikä vaihda 1. Ja 3. Vaihteille ollenkaan. Korjaamo tutki vian ja totesi ajoneuvon mekatroniikan olleen rikkoutunut. Korjaus maksoi 2028 €, joka korvattiin kokonaisuudessaan.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Jos auto on netissä myynnissä, laita lisätietoihin myös linkki!

Tuote

Korjaa puuttuvat/virheelliset kohdat

bottom of page