TUOTTEEMME

Kuinka kattavan tuotteen haluat?

Huom! Mikäli ostit tuotteemme autollesi ennen 1.1.2019,

tiedot, ehdot ja kattavuudet löytyy:​

TASO 4

Tekniikkaturva TASO 4 on tuotteistamme kattavin. Se kattaa ajoneuvon tärkeimpien mekaanisten ja elektronisten alkuperäiskomponenttien lisäksi vielä hieman enemmän. Tämä on suosituin tuotteemme.

Tutustu kattavuuksiin

TASO 3

Tekniikkaturva TASO 3 kattaa ajoneuvon tärkeimmät mekaaniset ja elektroniset alkuperäiskomponenttien rikkoutumiset. 

Tutustu kattavuuksiin

TASO 2

Tekniikkaturva TASO 2 on kevyempi versio TASO 3 Tekniikkaturvasta, eroten mm. ilmastoinnin, kardaanien ja kaasunestejousituksen osalta. Tekniikkaturva TASO 2 on yllättävän laaja ja kattava.

Tutustu kattavuuksiin

TASO 1

Tekniikkaturva TASO 1 kattaa ajoneuvon moottorin ja voimansiirron. Tuote eroaa muista tuotteistamme, sillä maksimikorvaussumma on 10.000 € tai ajoneuvon arvo, mikäli se on pienempi kuin 10.000 €. Omavastuu on muita tuotteitamme korkeampi, aina 500 €, ja tuotteessa on muista poiketen kilometriraja 15.000 km.

Tutustu kattavuuksiin

 

Ajoneuvo oli sammunut ajosta ja hinattu korjaamolle. Korjaamolla todettiin polttoainepumpun olevan rikkoutunut. Polttoainepumpun vaihdosta korvattiin 608,80 €.

Ajoneuvon hehkun merkkivalo syttyi ja auto sammui. Ajoneuvo hinattiin korjaamolle, jossa todettiin ruiskupumpun nokka-akselin rikkoutuneen. Tästä johtuen metallisilppua oli päässyt koko polttoainejärjestelmään. Osa osista vaihdettiin uusiin ja osa B-osiin. Järjestelmä ja polttoainetankki puhdistettiin ja huuhdeltiin. Vahingosta korvattiin 4029,80 €.

Asiakas ilmoitti, ettei ilmastointi toimi. Korjaamo tutki vian ja totesi kompressorin olleen rikkoutunut. Vakuutus korvasi rikkoutumisen, korjaus maksoi 1024,60 €.

Asiakas ilmoitti, että vaihteisto nykii eikä vaihda 1. Ja 3. Vaihteille ollenkaan. Korjaamo tutki vian ja totesi ajoneuvon mekatroniikan olleen rikkoutunut. Korjaus maksoi 2028 €, jonka vakuutus korvasi kokonaisuudessaan.

Korjaamolta saamamme tiedon mukaan moottori pyörii todella ”kevyesti”. Vianetsinnän jälkeen todettiin, että jakohihnasta puuttuu hampaita, eivätkä nokka-akselit pyöri ollenkaan. Korvausta tästä rikkoutumisesta maksettiin
5600 €.

Ajoneuvon korkeapainepumppu rikkoutui pumpun sisäisen vian vuoksi. Ajoneuvoon vaihdettiin uusi korkeapainepumppu, tiiviste ja polttonesteputket. Korjaus maksoi 1652,13 €.

Asiakas ilmoitti, ettei ilmastointi toimi. Korjaamo tutki vian ja totesi kompressorin olleen rikkoutunut. Korjaus maksoi 1024,60 €, joka korvattiin kokonaisuudessaan.

Asiakas ilmoitti, että vaihteisto nykii eikä vaihda 1. Ja 3. Vaihteille ollenkaan. Korjaamo tutki vian ja totesi ajoneuvon mekatroniikan olleen rikkoutunut. Korjaus maksoi 2028 €, joka korvattiin kokonaisuudessaan.

020 746 3900

Finanssivalvonnan rekisteritunnus 446171

©2019 by InSure Group Oy.