top of page

TUOTTEEMME

Kuinka kattavan tuotteen haluat?

TASO 4

Kattavin ja suosituin tuotteemme. Turva kattaa ajoneuvon tärkeimpien mekaanisten ja elektronisten alkuperäiskomponenttien lisäksi hybrid- ja sähköautoissa mm. sähköisen ajomoottorin ja ilmalämpöpumpun kompressorin. Saatavissa ajoneuvoihin, jotka alle 8-vuotiaita ja alle 180.000 km ajettu.

Tutustu kattavuuksiin

TASO 3

Tekniikkaturva TASO 3 kattaa ajoneuvon tärkeimmät mekaaniset ja elektroniset alkuperäiskomponenttien rikkoutumiset. Saatavissa ajoneuvoihin, jotka alle 8-vuotiaita ja alle 180.000 km ajettu.

Tutustu kattavuuksiin

TASO 2

Kevyempi versio TASO 3 turvasta, eroten mm. ilmastoinnin, kardaanien ja kaasunestejousituksen osalta. Tämäkin turva on saatavissa ajoneuvoihin, jotka alle 8-vuotiaita ja alle 180.000 km ajettu.

Tutustu kattavuuksiin

TASO 1

Turva kattaa ajoneuvon moottorin ja voimansiirron sekä osan vaihteiston komponenteista. Turvassa on maksimikorvausraja 10.000 €. Omavastuu on muita tuotteitamme korkeampi, aina 500 €, ja tuotteessa on muista poiketen kilometriraja 15.000 km. Saatavissa ajoneuvoihin, jotka alle 10-vuotiaita ja alle 200.000 km.

Tutustu kattavuuksiin

Kaikki turvamme ovat voimassa yksityismatkojen ajan (60 pv) EU:n alueella

Tuotteet ja kattavuudet: Testimonial

Ajoneuvo oli sammunut ajosta ja hinattu korjaamolle. Korjaamolla todettiin polttoainepumpun olevan rikkoutunut. Polttoainepumpun vaihdosta korvattiin 608,80 €.

Ajoneuvon hehkun merkkivalo syttyi ja auto sammui. Ajoneuvo hinattiin korjaamolle, jossa todettiin ruiskupumpun nokka-akselin rikkoutuneen. Tästä johtuen metallisilppua oli päässyt koko polttoainejärjestelmään. Osa osista vaihdettiin uusiin ja osa B-osiin. Järjestelmä ja polttoainetankki puhdistettiin ja huuhdeltiin. Vahingosta korvattiin 4029,80 €.

Asiakas ilmoitti, ettei ilmastointi toimi. Korjaamo tutki vian ja totesi kompressorin olleen rikkoutunut. Vakuutus korvasi rikkoutumisen, korjaus maksoi 1024,60 €.

Asiakas ilmoitti, että vaihteisto nykii eikä vaihda 1. Ja 3. Vaihteille ollenkaan. Korjaamo tutki vian ja totesi ajoneuvon mekatroniikan olleen rikkoutunut. Korjaus maksoi 2028 €, jonka vakuutus korvasi kokonaisuudessaan.

Korjaamolta saamamme tiedon mukaan moottori pyörii todella ”kevyesti”. Vianetsinnän jälkeen todettiin, että jakohihnasta puuttuu hampaita, eivätkä nokka-akselit pyöri ollenkaan. Korvausta tästä rikkoutumisesta maksettiin
5600 €.

Ajoneuvon korkeapainepumppu rikkoutui pumpun sisäisen vian vuoksi. Ajoneuvoon vaihdettiin uusi korkeapainepumppu, tiiviste ja polttonesteputket. Korjaus maksoi 1652,13 €.

Asiakas ilmoitti, ettei ilmastointi toimi. Korjaamo tutki vian ja totesi kompressorin olleen rikkoutunut. Korjaus maksoi 1024,60 €, joka korvattiin kokonaisuudessaan.

Asiakas ilmoitti, että vaihteisto nykii eikä vaihda 1. Ja 3. Vaihteille ollenkaan. Korjaamo tutki vian ja totesi ajoneuvon mekatroniikan olleen rikkoutunut. Korjaus maksoi 2028 €, joka korvattiin kokonaisuudessaan.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Jos auto on netissä myynnissä, laita lisätietoihin myös linkki!

Valitse taso

Kesto *

Huom! Tekniikkaturva TASO 1 kestää aina 12kk tai 15.000 km, kumpi ennen täyttyy ja omavastuu on aina 500€

Omavastuu

Korjaa puuttuvat/virheelliset kohdat

bottom of page