Tekniikkaturva Taso 1 – kattavuus

Tekniikkaturva Taso 1 on saatavissa ajoneuvoihin, jotka ovat 8-15-vuotiaita ja ajettu 160-250.000 km. Turva kattaa äkilliset ja ennalta arvaamattomat rikkoutumiset. Turvan edellytyksenä on valmistajan ohjeiden mukainen huoltohistoria. Turva astuu voimaan kuntotutkimuksen jälkeen (A-katsastus tai K1).

Voimassa 12 kk tai 20.000 km. Ei kertakorvausrajaa, max. korvaus sopimuskauden aikana 5.000 €. Vahinkokohtainen omavastuu 100 €.

Tekniikkaturva kattaa seuraavat osat:

Moottori
Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat: Nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet), pakosarja, öljyputket, hihnapyörät, öljypohja. Jakopään hihna/ketju, rattaat ja kiristin (ei kiristimien/laahareiden kulumisvauriot eikä venyneet ketjut). Kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkansi sisältyvät vain siinä tapauksessa, jos ne vahingoittuvat moottorin edellä mainitun sisäisen voidellun osan rikkoutumisen takia.

Vaihteisto
Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: Kaikki vaihteiston sisäiset voidellut osat (ei kytkin), jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, momentinmuunnin, vauhtipyörä, öljypohja. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo vain siinä tapauksessa, että ovat rikkoutuneet jonkin edellä mainitun osan rikkoutumisen seurauksena. Eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto on tarpeen purkaa jonkin edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

Yllä oleva luettelo ei ole täydellinen. Täydellisiin ehtoihin voit tutustua tästä (pdf) ja ne toimitetaan myös tilauksen yhteydessä sähköpostitse.

Palaa ostamaan turva autollesi tästä >