Uusi turvatuote veneille

Turvaa äkillisten rikkoontumisten varalle

Uuden veneilykauden kynnyksellä meillä on ilo tuoda markkinoille uusi huviveneille suunnattu turvatuote. Tekniikkaturvia on ollut tarjolla henkilöautoille pitkään, mutta veneiltä vastaava tuote on kuitenkin puuttunut. Moottorin äkillinen rikkoontuminen voi aiheuttaa omistajalleen huolta ja taloudellista rasitetta. Turvan tarkoitus on avustaa korjauskustannuksissa, jotka aiheutuvat turvaan kuuluvan osan äkillisestä ja ennalta arvaamattomasta rikkoutumisesta. Myyjäliikkeelle turvatuote tarjoaa mm. mahdollisuuden pienentää jälkikuluriskiä.

Turvan piiriin kuuluu nimetyt osat mm. moottorista, vaihteistosta, sähköisistä osista sekä generaattorista.

”Venemarkkina on kasvanut vahvasti muutaman viime vuoden aikana ja tuonut veneilyn pariin myös paljon uusia harrastajia. Autojen tekniikkaturvien suosion kasvun myötä asiakkaat ovat kyselleet vastaavasta turvasta veneille. Asiakkaalle turva antaa veneilyyn varmuutta ja turvaa sekä ongelmatilanteissa selkeän toimintamallin: kaikki rikkoutumiseen liittyvät yhteydenotot ohjataan korvauspalveluumme, jossa ohjeistetaan jatkotoimenpiteet” toteaa Mikko Hägerström InSure Group Oy:stä.

Tekniikkaturvia on tarjolla kaiken tehoisille moottoreille, niin sisäperämoottoreille kuin perämoottoreillekin. Turva voidaan myöntää veneelle, joka on alle 10-vuotias ja moottorilla on ajettu alle 1.000 tuntia. Turvan voi hankkia veneliikkeestä mm. venekaupan yhteydessä ja sen kesto on jopa kolme vuotta (36 kk / 300 tuntia).

Lisätiedot:

Mikko Hägerström, toimitusjohtaja, InSure Group Oy
Puh. 040 5813880
mikko.hagerstrom@insuregroup.fi