Tekniikkaturvalla katetta ja suojaa jälkikuluilta

Kun uusien autojen myynti takkuaa, millä tavoin voit parantaa vaihtoautokaupan katetta? Yksi parhaista tavoista on sisällyttää tekniikkaturva autokauppaan. Turvatuotteet tarjoavat myyjäliikkeelle kannattavaa liiketoimintaa, pienentävät jälkikuluriskiä ja asiakkaalla on selkeä toimintamalli rikkoontumisen yllättäessä – ja turva avustaa auton korjauskustannuksissa.

Tekniikkaturvan voi myydä joko kaupan lisäksi erillisenä lisätuotteena tai sen voi sisällyttää auton hintaan. Tekniikkaturvassa ei ole kyse vain vahinkojen korvaamisesta. InSuren tekniikkaturvien myyminen on myös kannattavaa liiketoimintaa.

Välillä kuulee sanottavan, että tekniikkaturvaa ei kannata ottaa, koska “se ei korvaa mitään”. Väittävät myös, että hylkäyksiä on enemmän kuin hyväksymisiä.

Meillä InSure Groupilla on yli 16 vuoden kokemus tekniikkaturvien hallinnoinnista ja oma toiminnanohjausjärjestelmä, minkä ansiosta meille on kertynyt ja kertyy paljon dataa.

Tiedämme siis, että viidesosaan autoista, joihin myydään turvatuote, tulee jokin vika – ja kaksi kolmasosaa näistä johtaa korvaukseen. Keskimääräinen korvaussumma rikkoutumista kohti on noin 1.000 euroa. Tavoitteenamme on johdonmukainen ja ehtoihin perustava korvauskäsittely. Koska turvia on eritasoisia autojen ikä ja kilometrit huomioiden, yleisin syy hylkäykseen on, että vikaantuminen ei kuulu kyseisen turvatason kattavuuteen.

Meille on tärkeää, että data on mahdollisimman avointa. Siksi raportoimme avoimesti, kuinka paljon korvataan tai mistä syystä ei korvata. Haluamme olla reilu kumppani: siihen kuuluu suhtautuminen avoimuudella, luottamuksella ja kunnioituksella kaikkia osapuolia kohtaan.

Olemme alamme vakuuttavin ja muut syyt valita InSure Group

  • Olemme luotettava, Finanssivalvonnan alainen kotimainen toimija, ja hallinnoimiemme tuotteiden takana on iso eurooppalainen vakuutusyhtiö. Liiketoiminnallamme on myös vastuuvakuutus.
  • Käsittelemme korvaukset nopeasti – 90 % tapauksista 24 tunnin sisällä.
  • Voimme myös todeta, että olemme alamme vakuuttavin: meillä on markkinoiden ainoa tuote, jossa korjauskatto on jopa 100 000 euroa tai auton arvo – ja toisaalta myös tuote, joka kattaa kaikki tehtaalla asennetut mekaaniset ja sähköiset osat.
  • Olemme panostaneet asiakasviestintään ja asiakastyytyväisyyden mittaamiseen ja kehittämiseen – yli 90 % turvan kattaman rikkoutumisen kohdanneista asiakkaista toteaa, että hankkii tekniikkaturvan myös seuraavaan autoonsa.

Ota yhteyttä ja käydään läpi miten voimme palvella juuri sinun yritystäsi!

Mikko Hägerström
mikko.hagerstrom@insuregroup.fi
Puh. 040 5813 880